Schrijfcoaching en -workshops
Freelance communicatieprofessional en tekstschrijfster
21418
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21418,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Schrijfcoaching en -workshops

Ben je zelf bezig met een boek, en loop je even vast? Wil je iemand met een frisse blik naar je tekst laten kijken, brainstormen over het plot of de eindredactie van je manuscript laten doen? Ook hiervoor kun je bij mij terecht!

Non-fictie of fictie. Voor jeugd of volwassenen

 

Als tekstschrijver heb ik jarenlang de meest uiteenlopende teksten geschreven en geredigeerd. En als creatief schrijfster ben ik me blijven ontwikkelen door cursussen, workshops en schrijf- en feedbackgroepen. Al die kennis en ervaring deel ik graag met andere aspirant schrijvers. Zoals met Patrick, die zijn blogs over ontwikkelingen op gebied van HR wilde bundelen tot een boek:

Marjolein is een fijn, eerlijk en open persoon die me heel erg heeft geholpen met het verbeteren van mijn eerste boek “mens mens mens”. Ze hield me continu een spiegel voor, zowel op taal/technisch als inhoudelijk vlak. Ze is pragmatisch en vooral sterk in het blootleggen van redundantie en onlogische verwijzingen. Een heerlijk persoon om mee te werken. Een dikke aanrader.

Workshops

 

Zowel zakelijk als voor basisschoolleerlingen verzorg ik verschillende workshops, gericht op (creatief) schrijven.

 

Zakelijke trainingen geef ik op aanvraag. Interesse? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

 

Schrijfworkshops voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Wil je weten waar en wanneer de volgende workshop plaatsvindt? Die info vind je op de site van de Fijn-schrijvers! Ik geef ook regelmatig workshops bij de bibliotheek Eindhoven en Helmond – de Peel.

Mijn eigen stijl?

Lees bijvoorbeeld mijn blogwisseling, het artikel over het Inloophuis de Eik in Eindhoven of bekijk één van de websites waarvoor ik teksten schreef, zoals die van Bodembeheer Nederland, Rojo Consultancy of Walravens Advies.