Verhalenroute
Freelance communicatieprofessional en tekstschrijfster
21407
page-template-default,page,page-id-21407,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Verhalenroute

Een kop koffie met vak- en buurtgenote Claudine Hogenboom (De Presentatiepartners) leidde tot een superleuk idee: we organiseerden een Verhalenroute door onze wijk (Het Witte Dorp en de straten daaromheen, in Eindhoven). De verhalen verzamelden we via een schrijfwedstrijd onder de kinderen in de wijk.

Het idee? Een wandelroute door de wijk, voor jong en oud, langs leuke, grappige en mooie verhalen – geschreven door de kinderen uit de wijk dus. Een leuke manier om onze kinderen én onszelf naar buiten te krijgen in die koude (corona)maanden.

In no-time hadden we een vormgeefster die het logo en de flyer voor ons ontwierp, kregen we budget voor het drukken van de flyers vanuit de Stichting Witte Dorp De Burgh, zegde de lokale kantoorboekhandel Van Grinsven toe prijzen beschikbaar te stellen en kregen we toezegging van diezelfde boekhandel én Merel Morre (buurtgenote en voormalig Stadsdichter) om de verhalen te jureren.

We bleken een creatieve én productieve match, Claudine en ik. Ideeën als deze smaken naar meer, en andere plannen worden dan ook al steeds concreter. Laat dat voorjaar maar komen!

Geïnspireerd?

We stellen ons idee, inclusief logo en teksten voor flyer et cetera, graag beschikbaar voor andere wijken in Eindhoven én daarbuiten. Neem vooral contact met ons op, dan stemmen we e.e.a. met elkaar af!