Tekst & redactie
Freelance communicatieprofessional en tekstschrijfster
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tekst & redactie

Van persbericht tot wervende mailing- of brochuretekst, van webtekst tot artikel in een magazine of nieuwsbrief: ik schrijf of herschrijf elke gewenste tekst. Waarover? Zeg het maar. Eerder schreef ik over IT producten (SAP), zinkassenverontreiniging en -sanering, nieuwbouwprojecten en leven met kanker, maar ook over traprenovaties en houten shutters.

Door mij geschreven webteksten zijn standaard SEO-proof. U geeft de gewenste zoektermen aan, ik zorg dat deze leesbaar in de teksten worden verwerkt. Daarnaast heb ik ervaring met diverse soorten CMS, en kan ik de webteksten dus ook voor u – in een aantrekkelijke opmaak – online zetten.

Marjolein heeft laten zien snel gevoel voor onze organisatie en belangen op te bouwen. Ze is snel, een goede teamwerker, flexibel en bovenal creatief en een goed schrijver.

Zelf al het nodige op papier staan maar een kritische meelezer nodig? Ik redigeer graag bestaande teksten. Leg focus op de boodschap, zorg voor ritme in de tekst zodat deze prettig leest en, niet onbelangrijk, haal er spel- en stijlfouten uit.

Mijn eigen stijl?

Lees bijvoorbeeld mijn blogwisseling, het artikel over het Inloophuis de Eik in Eindhoven of bekijk één van de websites waarvoor ik teksten schreef, zoals die van Bodembeheer Nederland, Rojo Consultancy of Walravens Advies.