Talen
Freelance communicatieprofessional en tekstschrijfster
145
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-145,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Talen

Werken in een internationale omgeving: graag! Maar ook voor – korte – vertalingen van bijvoorbeeld een brief, webtekst of folder kunt u gerust bij mij zijn.

Aan de Haagse Hogeschool volgde ik een internationale HBO opleiding, waardoor mijn Frans, Duits en Engels zowel mondeling als schriftelijk bovengemiddeld goed zijn. Ik woonde voor en tijdens mijn studie in totaal twee jaar in Frankrijk, waar ik de taal nog beter leerde. Mijn afstudeerscriptie schreef ik in het Frans en verdedigde ik in de drie genoemde talen.

In diverse functies maakte ik gebruik van mijn talenkennis, meest recent bij Assembléon en ASML waar Engels de voertaal is en momenteel bij ABN AMRO Commercial Finance, waar ik naast Nederlands en Engels ook mijn Frans en Duits kan inzetten om de interne communicatie in goede banen te leiden!